Μεσιτικό γραφείο
Η Μόνη Λύση

Σχετικα με εμασ

Το κτηματομεσιτικό γραφείο μας, “η μονή λύση“, δραστηριοποιείται στον τομέα των αγοροπωλησιών ακίνητων όπως, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, άλλα και στους επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα, αποθηκευτικούς, βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους. Επίσης στις εκμισθώσεις όλων των παραπάνω ακίνητων, ακόμα και σε εκτιμήσεις αυτών, λόγω της εμπειρογνωμοσύνης μας, βάσει της συνεχούς  και πολυετούς, επαγγελματικής μας πορείας.
Η αγάπη μας για το real estate, όλα αυτά τα χρόνια, η συνεχής προσπάθεια, η σκληρή δουλειά, η επιμονή μας, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, χτισμένη μέρα με την μέρα, και χρόνο με τον χρόνο. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, και ο μεγάλος αριθμός της σταθερής μας πελατείας, στην πόλη της Κομοτηνης, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό, υποστήριξαν και υποστηρίζουν, την επωνυμία μας, ”η μονή λύση”.

Βασίλειος Αργυρόπουλος

Γεννημένος στην Κομοτηνή το 1975. Απόφοιτος γενικού λυκείου, θεωρητικής κατεύθυνσης. Υπηρέτησε ευδόκιμα ως υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού για 5 έτη από το 1993 έως το 1998. Τον Μάιο του 1998 άνοιξε την επιχείρηση του κτηματομεσιτικού γραφείου όπου και διατηρεί μέχρι και σήμερα. Εκλεγμένος το 2002 στον τότε εν λειτουργία σύλλογο, “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ” ως ένας από τους τρεις αντιπροέδρους του συλλόγου μέχρι το 2006. Στον παραπάνω σύλλογο διετέλεσε και ως εκπρόσωπος του συλλόγου στην ΟΜΑΣΕ (ομοσπονδία μεσιτών αστικών συμβάσεων Έλλαδος), σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του συλλόγου. Εκπαίδευτηκε και επιμορφώθηκε σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το REAL ESTATE στο κομμάτι των πωλήσεων, και του marketing. Γνώστης δύο ξένων γλωσσών της Αγγλικής, και της Ρωσικής γλώσσας. Εμπειρογνώμων πλέον στο κομμάτι της κτηματαγοράς στον νομό ΡΟΔΟΠΗΣ, λόγω της πολυετούς του εμπειρίας από το 1998, με τεράστιο αριθμό στο ενεργητικό του στις πωλήσεις, μισθώσεις και εκτιμήσεις ακινήτων. Διατελεί σήμερα τακτικό μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου κτηματομεσιτών στον νομό Ροδόπης, λόγω της αρχαιότητας του στον κλάδο των κτηματομεσιτών, στον παραπάνω νομό. Πίστευει στην διατήρηση και την περιφρούρηση της εμπιστοσύνης των διαπροσωπικών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών. Στόχος του πάντα με υγιή και θεμιτή ανταγωνιστικότητα, καθημερινή πολύωρη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, να διατηρεί και να διαφυλάτει όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες του γραφείου του, την επωνυμία….”Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ”

ελατε να μασ βρειτε

Στειλτε μας τα στοιχεια σας

σύντομα θα σας απαντήσουμε